Hvem er vi?

Planetarisk Kogebog er stiftet af kok Anders Kvorning (højre), fotograf Theis Bothmann (midt) og Art Director Malte Gaarde Meyenburg (venstre). Vi er alle vokset op med en kompromisløs kærlighed til mad. Men klimaproblematikken og den efterfølgende frustration over manglende handling fra dem der sidder med magten har samlet os om dette projekt.

Digital kogebog

Vi ønsker at bruge klimaproblematikken som springbræt til at gøre nye gastronomiske opdagelser og skabe nye smagsoplevelser. Planetatarisk Kogebog er vores samling af enkle, velsmagende (og klimavenlige) madopskrifter.

Produktudvikling

Vi har igennem længere tid arbejdet på en række produkter vi synes mangler på det gastronomiske marked. Det gælder både spiselige produkter og køkkenredskaber. Men det er en langsommelig proces at udvikle produkter der lever op til vores krav til kvalitet og bæredygtighed. I mellemtiden udvikler og producerer vi smukke og praktiske madplakater som kan købes på vores Webshop og hos udvalgte forhandlere.

Kommercielle samarbejder

Ved siden af vores (mere eller mindre frivillige) arbejde med Planetarisk Kogebog arbejder vi som konsulenter til fødevarebranchen hvor vi bl.a. tilbyder mad-fotografi, food-styling, opskriftsudvikling og tekstarbejde. Disse ydelser har vi samlet under paraplyen Baguette Magique hvor du kan se eksempler på vores arbejde.

Kulinariske sammarbjeder

Vi elsker at arbejde sammen med dygtige kokke og madproducenter og vise dem fra her på siden. Hvis du har lyst til at lave noget med os skal du endelig sende os en mail på hej@planetariskkogebog.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.