Hvem er vi?

Planetarisk Kogebog er stiftet af kok Anders Kvorning, fotograf Theis Bothmann og Art Director Malte Gaarde Meyenburg. Vi er mødtes om en fælles bekymring for den planetære krise og en nysgerrighed på hvordan gastronomien kan udvikles indenfor de planetære grænser.

Digital kogebog

Vi ønsker at bruge klimaproblematikken som springbræt til at gøre nye gastronomiske opdagelser og skabe nye smagsoplevelser. Planetarisk Kogebog er vores samling af enkle, velsmagende (og klimavenlige) madopskrifter.

Produktudvikling

Vi udvikler produkter som på den ene eller den anden måde understøtter muligheden for at tilberede og spise lækkert og bæredygtigt. Du kan finde vores produkter på vores Webshop og hos udvalgte forhandlere.

Kommercielle samarbejder

Ved siden af vores arbejde med Planetarisk Kogebog arbejder vi som konsulenter til fødevarebranchen hvor vi bl.a. tilbyder mad-fotografi, food-styling, opskriftsudvikling og tekstarbejde. Disse ydelser har vi samlet under paraplyen Baguette Magique hvor du kan se eksempler på vores arbejde.

Kulinariske sammarbjeder

Vi elsker at arbejde sammen med dygtige kokke og madproducenter og vise dem fra her på siden. Hvis du har lyst til at lave noget med os skal du endelig sende os en mail på hej@planetariskkogebog.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Middage og events

Vi laver ind i mellem middage, gastronomiske begivenheder, catering pop-up serveringer mm. Vi står helst for total-oplevelsen og har selvfølgelig altid et fokus på bæredygtige, velsmagende og æstetisk interessante oplevelser.