Hurtig jomfruhummer ceviche
Spørg efter skånsomt fangede jomfruhummere

Spørg efter skånsomt fangede jomfruhummere
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
4 stk. | Skånsomt fangede jomfruhummere |
0.5 stk. | Citron |
2 spsk. | Olivenolie |
0.5 stk. | Skalotteløg |
0.5 stk. | Chili |
0.5 stk. | Hvidløgsfed |
Pil skalden af jomfruhummerne
Vend dem en af gangen om på ryggen og placer tommelfingeren på maven lige bagved hovedet. Vrid hovedet af med den anden hånd. Giv skællet på kroppen et lille klem til du hører et lavt knæk og pil skællet af ned til halen. Tag derefter godt fast om halen og lirk den forsigtigt af.
Skær kødet ud
Skær kødet i tre lige store stykker og anret dem mellem hovedet og halen.
Mariner
Lav en vinaigrette af saften fra citronen, et godt skvæt olivenolie, lidt havsalt og riv skalotteløget, chilien og hvidløget ned i. Bland vinaigretten og hæld den over jomfruhummerkødet. Lad trække i et par minutter inden du serverer. Gerne med godt brød.

Opskrifter og teknikker til skånsomt fanget, lokal, vild fisk

Torskehovedesalat
