Opskriftsudvikling

Vi udvikler opskrifter med afsæt i en fordomsfri madkærlighed. Uanset om målet er at inspirere til sundere, mere klimavenlig eller mere ambitiøs madlavning, er det altid smagen der er i centrum. Vi er desuden særligt optaget af at gøre vores opskrifter så tilgængelige og letforståelige som muligt, for på den måde at bygge bro mellem kokkefaget og hverdagskøkkenet.

Vi udvikler blandt andet opskrifter til Skagenfood, Vild Mad og Grim

Madfortællinger

De historier vi fortæller om maden betyder alverden for den oplevelse det er at spise den. Tænk bare på, hvis du har været hjemme hos dine forældre og din mor kommer med et glas hjemmelavet marmelade med bær fra deres egen have. Det glas marmelade er ikke nødvendigvis bedre end det du køber, men det er helt sikker at din oplevelse vil være bedre.

Vi finder frem til de historier der er værd at fortælle og formidler dem på en engagerende og spændende måde. Vi har blandt andet skrevet og udviklet madfortællinger til Klimakassen for Skagenfood

Produktudvikling

Hvis fødevarebranchen skal lykkes med den enorme ændring der skal til for at afværge klimakrisen skal der tænkes i nye og innovative produkter. De fleste mennesker har mange andre bekymringer end klimaet, har en travl hverdag og nogle stærkt prægede smagsløg. Vi udvikler produkter der løser problemer for mennesker. Så kort kan det siges. Afsættet for vores produktudvikling er nemlig altid det menneske der skal bruge produktet.

Vi har blandt andet udviklet en klimaberegnet måltidskasse for Skagenfood.

Madbegivenheder

En god middag er det bedste samlingspunkt for mennesker, samtaler og nye ideer. Med mange års erfaring i restaurationsbranchen afvikler vi events med store smagsoplevelser i inspirerende omgivelser.

Videoopskrifter

Videoer er et godt kommunikationsværktøj til at gøre en opskrift forståelig. Vi er et lille team der kan eksekvere enkle videoopskrifter i vores studie, hurtigt og effektivt.

Vi har blandt andet produceret videoopskrifter til Altivisten, Vild Mad og Skagenfood

Food styling og madbilleder

Vi har mere end 10 års erfaring med styling og fotografering af mad og har blandt andet taget madbilleder til royal Copenhagen, Space10, Karma Sushi og skagenfood.

Plakater

Vi laver plakater i spændingsfeltet mellem information og kunst. Målet er at lave plakater der både pynter og inspirerer til bedre og grønnere madlavning.

Rådgivning i grøn omstilling

Med fokus på adfærdsændringer og kommunikation, rådgiver vi virksomheder og organisationer i hvordan de kan skubbe den grønne dagsorden.

Vi har blandt andet hjulpet Grim Skagenfood med klimaberegninger, kommunikation, produktudvikling og rådgivning i en mere klimavenlig distribution.