Bagt aubergine med spejlæg
Man kunne kalde den her ret for Bagt 'eggplant' hvis man var lidt kæk
Man kunne kalde den her ret for Bagt 'eggplant' hvis man var lidt kæk
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
2 stk. | Auberginer |
1 tsk. | Korianderfrø, stødt |
1 spsk. | Spidskommen, stødt |
4 stk. | Æg |
Flæk auberginen
Forvarm ovnen ved 200 grader varmluft.
Flæk auberginen, pensl den med olivenolie på skæresiden og krydr med korianderfrø, spidskommen, salt og peber.
Bag auberginerne
Overfør auberginerne til et ildfast fad og bag dem i ca. 45-60 minutter, indtil kødet er helt mørt. Pensl med mere olie undervejs.
Tilsæt ægget
Tag auberginenerne ud og lav en lille fordybning i midten med en teske. Slå et æg ud i hver fordybning, krydr med salt og bag 5-6 minutter yderligere, så ægget bliver tilberedt.
Servering
Servér “eggplanten” med en skefuld sennep, mynteblade, syltede agurker og ristet brød.
Alt andet end rundstykker
Bagt aubergine med spejlæg
Stegte ris med æg og grøntsager
© Planetarisk kogebog 2024