Opskrifter
Enkle, grønne madopskrifter fra alverdens køkkener
En vegetarburger med bacon
Sommergrøntsager med mayo
Asparges en papilotte
Dampede muslinger med kålskud, ærter og asparges
Klassisk citronfromage
Palak paneer
Grov Cæsar med spejlæg
Vores bedste falafel opskrift
Rødbede tonnato
Braiseret endive med honning og hasselnødder
Næsten cowboy toast
Asiatisk inspireret græskarsuppe med stegt kål og risnudler
Grøn vinterrigatoni
Puntarelle alla romana
Grydestegt Fennikel serveret som lammekrone
Lines tofu pad krapow
Østers med dildolie og æble
Næsten albondigas
Salat med citrusfrugter, avocado og fetaost
Bønner i bouillon
Rødbede Reuben sandwich
Ragù med tomater, linser og chorizo
Radicchio rosso di treviso med gorgonzola og mascarpone
Portobell’ au vin
Gan Bian Si Ji Dou – Dry fried grønne bønner
Tortang Talong – aubergine omelet
Henkogte tomater
Aubergine ragù
Karameliseret toastbrød med rysteribs og friskost
Escalivada
Horiatiki – græsk salat
Den nemmeste pappardelle i fad
Grøn salat med ærter
Skovmærkeeddike
Kogning af nye kartofler
Asparges carpaccio med ramsløgsolie
Asparges hot dogs over bål
Smørglaserede asparges
En slags Shakshouka
Bagt aubergine med spejlæg
Vegetarisk Kejserhat Tonkatsu Sandwich
Næsten vegetarisk butter chicken med svampe
Naanbrød
Ufiltreret ramsløgsolie
Stegte ris med æg og grøntsager
Jordskok pot pie
Salat med bønner, blegselleri og tomatsovs
Hjemmelavede vafler med stenbidderrogn, creme fraiche og rødløg
Bagt blomkål
Okonomiyaki (stegt i vaffeljern)
Græskargratin
Congee med svampe, bok choy og spejlæg
Carciofi alla giudia – friterede artiskokker
Bitre salater på supernem mandelcreme
Hasselback Butternut græskar
Hurtig pasta med søpindsvin, tomater og chili
Vegetarisk Shepherd’s Pie med indisk inspireret linseragù
Smørstegt havtaske med græskar og limabønner
Blåmuslinger i karry
Hurtige svampebruscetta
Ceviche med glaskål og citrongræs
Fladfisk I guazzetto med blåmuslinger
Tomatcarpaccio
Snobrød
Tabouleh
Torskehovedesalat
Tagliatelle med spinat
Parmesanskorpe ribollita
Pulp-pesto
Sichuan knust agurkebrud
Nem chokolademousse
Sichuan hot wings
Hjemmelavet bao
Baos med hoisinglaseret aubergine
Tare
Nam chim kai – sweet chili sauce
Dybstegte vietnamesiske forårsruller
Nemme chili-bønner
Dashi med nudler og soya æg
Original caesar salad
Gremolata
Svampe “carbonara” med kål og gremolata
Cacio e pepe på smørbønner
Bagt fladfisk i luftig smørsauce
“Skrælle” -suppe
Porre bhaji
Selleritzel – klimavenlig wienerschnitzel
Evas pasta med brunet smør, valnødder og salvie
Strandkrabbe ramen
Mayu – Sort hvidløgsolie
Soyasyltet æg
aquafaba mayo (Vegansk mayonnaise)
Corn Ribs
BLT + A
Svampe Laab
Grillede tomater på feta creme
Oliventapenade
Romesco
Rød pesto
Harissa
Selleripure
Butterfly-makrel i hvidløgshoisinglace med grov salsa verde
Butterfly filetering af makrel
Klargøring af 10-armet blæksprutte
Tomattærte med gedeost og hvidløg
Grøn pesto på løgkarse og skvalderkål
Hel grillet hornfisk med friske urter
Hummus på hvide bønner
Filetering af fladfisk
Filetering af torskefisk
Sashimi på lyssej med strandkarse og strandkvan “wasabi”
Bruschetta med stuvet brændenælde, mælkebøtter og sødskærm
Pasta pesto på løgkarse og skvalderkål
Røget bønne-ragù med rigatoni og revede mandler
Baba Ganoush
Spaghetti med ratatouille
Skilt rød karry med kyllingelår og koriander
BBQ gris med Nuoc Cham sauce
Syltet Daikon
Stegt fasanbryst med kraftig rødvinssauce
Carpaccio på vildtkød
Vildsvine slider
Vildtfond
Traditionel grøn karry med rejer og aubergine
Nuoc Cham sauce
Saltbagt makrel i thaiurter
Pad see ew – stegte nudler
Svampegalette
Som Tam – Papayasalat
Thaifritet fladfisk med sticky tamarindesauce
Kold agurkesuppe med friskost
Toscansk brødsalat – Panzanella
Upside down kage
Paneret torsk i sur-sød sovs
Ramsløgsmayonnaise
Helenes Khinkali
Aspargessuppe
Ramsløgsolie
Jaew – Ristet rissauce
Brunet Smør Madeleines
Boller i Karry
Moules marinière
Røget Kærnemælksdressing
Fried Chicken
Hjemmelavede Chapati
Bbq lammespyd
Courgettesalat
Cassoulet
Nudelsalat med glaserede svampe
Råsyltede rabarber
Løgsuppe med sprøde brødcroutoner
Larb Moo
Jordskokkesuppe
Smørstegt torskerogn med kartoffelsalat
Hverdags-pasta
Grillet ørred med porrer og spinat
Pho
Konfiteret svinebryst
Simpel dahl
Squash og ost burger
Hjemmelavede tortillas
Ceviche af torsk
Torsk ‘En papilotte’
Vegetar lasagne
Koldskål
Kanelsnegle i fad
Indisk karry med lam
Grønkål og kartofler med blødkogt æg
Grillet salsa
Græskarsuppe
Grillet salat med bulgur
Chili sauce med vindruer og koriander
Chili sin carne
Bechamel sauce
Æbleskiver
Grov Kartoffelmos med urter
Stegte nudler med palmekål, mynte og peanuts
Grillet Hokkaidosalat
Smørpocheret torsk med blancheret kål
Osso Buco
Gazpacho
Helgrillet/bagt Aubergine
Helgrillet kylling med glaserede gulerødder
Røget torsk med grillet grønkål og brunet smørsovs
Hønsefrikassé
Gyoza med ekstra crust
Risotto med krydderurter
Grøntsagsterrin
Nem Ramen
Grillet Majs med chilidressing
Grydestegt blomkål
© Planetarisk kogebog 2024