Ramsløgsmayonnaise
Ramsløgsmayo har en delikat skarp smag og en superflot skriggrøn farve.
► Afspil Video
Ramsløgsmayo har en delikat skarp smag og en superflot skriggrøn farve.
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
3 stk. | Æggeblommer *Pasteuriserede eller fra hele æg. |
2 dl. | Vegetabilsk olie |
1 dl. | Ramsløgsolie *planetariskkogebog.dk/opskrift/ramsloegsolie |
.5 tsk. | Salt |
2 spsk. | Æbleeddike |
Trin 1
Kom æggeblommerne i en blender sammen med eddiken og saltet.
Trin 2
Kør blenderen ved lav hastighed og tilsæt olien lidt ad gangen, indtil massen begynder at blive cremet.
Trin 3
Skru op for hastigheden og tilsæt ramsløgsolien i mere generøse mængder.
Trin 4
Tilsæt olien, indtil massen bliver helt tyk.
Her har vi samlet alle vores opskrifter med vilde urter og andre vilde råvarer du selv kan finde naturen.

Hurtige svampebruscetta

Grøn pesto på løgkarse og skvalderkål
© Planetarisk kogebog 2025