Ufiltreret ramsløgsolie
En slags tynd pesto
En slags tynd pesto
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
250 gr. | Ramsløg |
500 gr. | Rapsolie *(ikke koldpresset) eller anden smagsneutral olie |
Skyl bladene
Riv bladene fra stilken på urten, og skyl dem. Afdryp dem grundigt for vand i en salatslynge eller i et tørt klæde.
Blend olien
Kom bladene i en blender, og tilsæt olien. Blend ramsløget i 7 minutter ved maksimal hastighed.
Hvis du ønsker en filtreret olie kan du følge opskriften her.
Kom olien på flaske
Hæld olien i en flaske eller på et glas gennem en tragt. Opbevar olien aflukket på køl – helst frost.
Gem olien og brug den som topping på salater, pizza, pastaretter eller Bagt blomkål.
Saucer og dyppelse der tømmer dit brødlager.
Ufiltreret ramsløgsolie
Pulp-pesto
© Planetarisk kogebog 2024