Dumplings med tørrede rejer og chili ponzu
ravioli cinesi

ravioli cinesi
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
50 gr. | Risnudler |
1 spsk. | Tørrede rejer |
1 stk. | Forårsløg |
2 stk. | Hvidløgsfed |
0.5 stk. | Spidskål |
1 stk. | Løg |
1 stk. | Gulerod |
1 tsk. | Ingefær |
100 gr. | Champignon |
1 spsk. | Majsmel |
2 spsk. | Soyasauce |
1 spsk. | Fiskesauce |
2 stk. | Æg |
30 stk. | Dumplingpandekager |
2 spsk. | Riseddike |
2 spsk. | Soyasauce |
1 tsk. | Sesamolie |
2 spsk. | Crispy chili olie |
Dumplings
Kog nudlerne i ca. 5 minutter. De skal koges ud, så de falder fra hinanden. Drænes i en sigte, og skyl dem under koldt vand. Hak dem efterfølgende fint.
Rist rejerne på en tør pande ved middel varme i ca. 5 minutter ved jævnlig omrøring. Mort eller hak dem fint efterfølgende, og overfør til en stor skål.
Hak forårsløget, hvidløget, spidskålen, løget, guleroden, ingefæren og champignonerne fint, og overfør det til skålen sammen med de hakkede nudler, æg, majsmelen, soyasaucen og fiskesaucen.
Gør et fad klar med et fugtigt klæde, og fyld en lille skål med koldt vand.
Spred gyozaarkene ud på bordpladen, og fordel fyldet i midten af arkene. Dup vandet rundt om fyldet, luk dumplingsne godt til, så der er så lidt luft i dem som muligt. Overfør til fadet under klædet, så de ikke udtørrer.
Sæt en stor gryde med vand over at koge.
Kog dumplingerne i et par omgange i ca. 2-3 minutter, indtil de flyder op. Overfør til et fad med en hulske.

PONZUEN
Bland ingredienserne sammen i en skål.

SERVERING
Fordel ponzuen i dybe tallerkener og de varme dumplings henover.
Kogte ris og salat med umamidressing.

Her finder du lækre og enkle vegetarretter hvor ingen vil spørge efter kødet.

Aubergine Donburi
