Forvarm ovnen til 200 grader og kog ris til servering.
Skær fisken i portionsstørrelser og krydr med salt og lad dem stå og temperere.
Hver portion er en gave, der skal åbnes
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1 dl. | Jasminris |
1 stk. | Gulerod |
0.25 stk. | Broccoli |
0.5 stk. | Løg |
70 gr. | Champignon |
1 spsk. | Vegetabilsk olie |
25 gr. | Smør |
0.5 dl. | Hvidvin |
130 gr. | Torskefilet *Eller anden foretrukken fisk |
6 stk. | Timiankviste |
1 spsk. | Eddike |
5 stk. | Persillekviste |
Forvarm ovnen til 200 grader og kog ris til servering.
Skær fisken i portionsstørrelser og krydr med salt og lad dem stå og temperere.
Varm en pande op ved middel varme og skær grøntsagerne ud i grove stykker.
Kom olie i panden og tilsæt grøntsagerne. Kom halvdelen af smøret ved og lad grøntsagerne brune i ca. 5 min.
Tilsæt hvidvinen og lad alkoholen og vandet fordampe i 3 min. tid.
Hæld de stegte grøntsager på midten af bagepapiret og læg fisken ovenpå og efterfølgende smør, timian og eddike.
Fold bagepapiret en gang på midten og fold som vist på videoen.
Bag fisken i ca. 8 min., indtil fisken begynder at flage.
Hak persillen groft og drys over den bagte fisk. Serveres sammen med de lune ris.
Klimavenlige hverdagretter med lavt CO2-aftryk og kort tilberedningstid.