Carpaccio på vildtkød
Den bedste måde at smage krondyr på er også den nemmeste: Helt råt.
► Afspil VideoDen bedste måde at smage krondyr på er også den nemmeste: Helt råt.
Mængde | Ingrediens |
---|---|
320 gr. | Magert hårvildt *fx. inderlår eller klump. |
50 gr. | Parmesanost *Eller anden modnet ost |
4 spsk. | Mayonaise |
.5 stk. | Citron |
2 spsk. | Olivenolie |
Trin 1
Puds kødet af på begge sider, om nødvendigt. Tør kødet af med papir og træk hinderne af.
Skær kødet i 1 cm. tykke skiver.
Trin 2
Bank det helt fladt med undersiden af en kasserolle.
Trin 3
Vend mayonnaisen med citronsaft, indtil det begynder at blive flydende.
Trin 4
Riv osten på et fad og anret kødet henover.
Top med mayonnaisen, olivenolie, salt og peber.
Servér evt. med frisk salat og et godt brød.
Som beskrevet øverst i opskriften er denne opskrift udviklet sammen med Klosterheden Vildt. Du kan få 10% rabat på deres introkasse ved at bruge koden “Barnemad” og så støtter du samtidig os.
Retter der tilsammen kan udgøre en hyggelig menu eller kan serveres enkeltvis som tilbehør til andre retter.