Forvarm kul til at grille fisk og porre.
Grillet ørred med porrer og spinat
I grillsæsonen laver vi den her ret minimum en gang om ugen

I grillsæsonen laver vi den her ret minimum en gang om ugen
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
150 gr. | Ørredfilet *eller laks |
1 stk. | Porre |
50 gr. | Spinat |
3 stk. | Dildkviste |
0.25 dl. | Piskefløde |
1 spsk. | Eddike *eller citronsaft |
Trin 1
Trin 2
Krydr fisken med salt på begge sider.
Trin 3
Skær bunden og den trævlede del af porren fra. Flæk den på midten og grill den ca. 5 min på hver side. Den skal være mør helt ind til midten og må gerne få masser af farve. Smages til med salt.
Trin 4
Hæld fløde og eddike i en skål og krydr med salt. Pluk spinatbladene ned i skålen og tilsæt grofthakket dild. Vend salaten rundt og smag til med evt. ekstra salt og eddike.
Trin 5
Læg fiskens skindside på grillen og lad det stege i 3 min.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i 1 minut.
Trin 6
Adskil porrelagene lidt og fordel dem ud på tallerkener. Læg fisken henover og anret med spinatsalaten.
Klimavenlige hverdagretter med lavt CO2-aftryk og kort tilberedningstid.

Østershat au poivre
