Forvarm kul til at grille fisk og porre.
Grillet ørred med porrer og spinat
I grillsæsonen laver vi den her ret minimum en gang om ugen

I grillsæsonen laver vi den her ret minimum en gang om ugen
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
150 gr. | Ørredfilet *eller laks |
1 stk. | Porre |
50 gr. | Spinat |
3 stk. | Dildkviste |
0.25 dl. | Piskefløde |
1 spsk. | Eddike *eller citronsaft |
Trin 1
Trin 2
Krydr fisken med salt på begge sider.
Trin 3
Skær bunden og den trævlede del af porren fra. Flæk den på midten og grill den ca. 5 min på hver side. Den skal være mør helt ind til midten og må gerne få masser af farve. Smages til med salt.
Trin 4
Hæld fløde og eddike i en skål og krydr med salt. Pluk spinatbladene ned i skålen og tilsæt grofthakket dild. Vend salaten rundt og smag til med evt. ekstra salt og eddike.
Trin 5
Læg fiskens skindside på grillen og lad det stege i 3 min.
Vend fisken om på den modsatte side og steg videre i 1 minut.
Trin 6
Adskil porrelagene lidt og fordel dem ud på tallerkener. Læg fisken henover og anret med spinatsalaten.
Retter der ikke tager mere end 45 minutter at lave, er klimavenlige, billige og som du kan handle ind til i et helt almindeligt supermarked.

Pad see ew – stegte nudler
