Asparges carpaccio med ramsløgsolie
Du vil med garanti tørre serveringsfadet helt rent for den overskydende dressing med skiver af godt brød.

Du vil med garanti tørre serveringsfadet helt rent for den overskydende dressing med skiver af godt brød.
Mængde | Ingrediens |
---|---|
2 stk. | Hvide asparges |
2 dl. | Mayonnaise |
2 dl. | Ramsløgsolie *https://planetariskkogebog.dk/opskrift/ufiltreret-ramsloegsolie/ |
2 stk. | Citroner *Skallen fra |
Lav ramsløgsolien
Hvis du ikke allerede har noget i køleskabet, laves en ny portion ufiltreret ramsløgsolie efter denne opskrift.
Skær aspargesene
Skræl aspargesene grundigt, skær den indtørrede del af bunden fra og skær dem i lange tynde lameller med en kartoffelskræller eller et mandolinjern.
Anretning
Overfør skiverne til et stort fad og krydr dem med salt.
Anret mayonnaisen og ramsløgspestoen henover aspargesene og riv citronskallen henover.

Madopskrifter der kan laves på under 20 minutter

Horiatiki – græsk salat

Asparges carpaccio med ramsløgsolie
© Planetarisk kogebog 2025