Braiseret endive med honning og hasselnødder
Tøjlet bitterhed
Tøjlet bitterhed
Mængde | Ingrediens |
---|---|
2 stk. | Radicchio salathoveder |
25 gr. | Smør |
1 spsk. | Honning |
1 spsk. | Hvidvinseddike |
50 gr. | Ristede hasselnødder |
Steg salaten
Varm en pande op ved middelhøj varme.
Flæk salaten på midten.
Kom lidt olie og smørret i panden og steg julesalaten på skærefladen i et par minutter, indtil det har fået godt med farve.
Lav dressingen og anret
Tag salaten af panden og anret det på et fad. Kom honningen, eddiken og hasselnødderne i panden, og lad det simre ca. 30 sek., indtil det bliver tykt. Krydres med salt og peber.
Hæld honningglacen på alaten og pres lidt citronsaft henover.
Grønne retter der kan spises som tilbehør eller helt for sig selv.
Puntarelle alla romana
Radicchio rosso di treviso med gorgonzola og mascarpone
© Planetarisk kogebog 2024