Pil løg og hvidløg, skær det i grove stykker sammen med chilien og korianderen.
Chili sauce med vindruer og koriander
Denne chili sauce er mild nok til at den kan spises i store skefulde og har en perfekt balance mellem vindruer, koriander og jalapeños
► Afspil Video
Denne chili sauce er mild nok til at den kan spises i store skefulde og har en perfekt balance mellem vindruer, koriander og jalapeños
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1 bdt. | Koriander |
3 stk. | Hvidløgsfed |
1 stk. | Skalotteløg |
2 stk. | Jalapeños |
40 stk. | Vindruer |
1 stk. | Lime |
1 gr. | Salt |
2 spsk. | Æbleeddike |
1 dl. | Vegetabilsk olie |
Trin 1

Trin 2
Kom alle ingredienserne undtagen olien i et højt glas eller en skål.
Trin 3
Blend saucen til en homogen masse og tilsæt olien, imens du blender, så den tykner.
Smag til med salt og eddike.
Her finder du lækre og enkle vegetarretter hvor ingen vil spørge efter kødet.

En slags cæsarsalat

Dumplings med tørrede rejer og chili ponzu
© Planetarisk kogebog 2025