Pil løg og hvidløg, skær det i grove stykker sammen med chilien og korianderen.

Uden pis
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1 bdt. | Koriander |
3 stk. | Hvidløgsfed |
1 stk. | Skalotteløg |
2 stk. | Jalapeños |
40 stk. | Vindruer |
1 stk. | Lime |
1 gr. | Salt |
2 spsk. | Æbleeddike |
1 dl. | Vegetabilsk olie |
Trin 1

Trin 2
Kom alle ingredienserne undtagen olien i et højt glas eller en skål.
Trin 3
Blend saucen til en homogen masse og tilsæt olien, imens du blender, så den tykner.
Smag til med salt og eddike.
Retter der tilsammen kan udgøre en hyggelig menu eller kan serveres enkeltvis som tilbehør til andre retter.

Pulp-pesto

Sichuan knust agurkebrud
© Planetarisk kogebog 2022