Chili sauce med vindruer og koriander

Denne chili sauce er mild nok til at den kan spises i store skefulde og har en perfekt balance mellem vindruer, koriander og jalapeños

► Afspil Video

Tid

10 min.

Klimapåvirkning

0.2 KG CO2 PR. PRS13% af daglig mad-relateret maxudledning

Denne chili sauce er mild nok til at den kan spises i store skefulde og har en perfekt balance mellem vindruer, koriander og jalapeños

Mængde

-+Personer
Mængde Ingrediens
1 bdt.Koriander
3 stk.Hvidløgsfed
1 stk.Skalotteløg
2 stk.Jalapeños
40 stk.Vindruer
1 stk.Lime
1 gr.Salt
2 spsk.Æbleeddike
1 dl.Vegetabilsk olie
Del ingrediensliste

Trin 1

Pil løg og hvidløg, skær det i grove stykker sammen med chilien og korianderen.

Denne chili sauce er mild nok til at den kan spises i store skefulde og har en perfekt balance mellem vindruer, koriander og jalapeños

Trin 2

Kom alle ingredienserne undtagen olien i et højt glas eller en skål.

Trin 3

Blend saucen til en homogen masse og tilsæt olien, imens du blender, så den tykner.

Smag til med salt og eddike.