Spaghetti med ratatouille
En klassisk ratatouille er den perfekte følgesvend til din hverdagspasta.

En klassisk ratatouille er den perfekte følgesvend til din hverdagspasta.
Mængde | Ingrediens |
---|---|
2 stk. | Gulerødder |
1 stk. | Løg |
0.5 stk. | Squash |
0.5 stk. | Fennikel |
1 stk. | Chili |
2 stk. | Hvidløgsfed |
50 gr. | Tomatpure |
400 gr. | Flåede tomater |
4 stk. | Timiankviste |
320 gr. | Pasta |
2 spsk. | Olivenolie |
50 gr. | Parmesanost |
Trin 1
Pil løget og hvidløget. Skræl guleroden og skyl fennikel, courgette og chili.
Skær omhyggeligt grøntsagerne ud i små tern.
Trin 2
Varm en gryde op ved middelhøj varme og tilsæt olien.
Steg gulerødderne i 2 min. før resten af grøntsagerne tilsættes.
Trin 3
Lav et hul i midten af gryden og steg tomatpureen i lidt ekstra olie i ca. 1 min.
Trin 4
Tilsæt flåede tomater, lidt vand og bladene fra timianen. Lad det simre 5 min. og smag til med salt og peber.
Trin 5
Kog pastaen som angivet på pakken, og fordel den i dybe tallerkener sammen med ratatouillen. Riv osten henover.
Har du god tid, kan du også bruge ratatouillen til lasagne.

Her finder du lækre og enkle vegetarretter hvor ingen vil spørge efter kødet.

Tabouleh
