Spaghetti med ratatouille
En klassisk ratatouille er den perfekte følgesvend til din hverdagspasta.

En klassisk ratatouille er den perfekte følgesvend til din hverdagspasta.
Mængde | Ingrediens |
---|---|
2 stk. | Gulerødder |
1 stk. | Løg |
0.5 stk. | Squash |
0.5 stk. | Fennikel |
1 stk. | Chili |
2 stk. | Hvidløgsfed |
50 gr. | Tomatpure |
400 ml. | Flåede tomater |
4 stk. | Timiankviste |
320 gr. | Pasta |
2 spsk. | Olivenolie |
50 gr. | Parmesanost |
Trin 1
Pil løget og hvidløget. Skræl guleroden og skyl fennikel, courgette og chili.
Skær omhyggeligt grøntsagerne ud i små tern.
Trin 2
Varm en gryde op ved middelhøj varme og tilsæt olien.
Steg gulerødderne i 2 min. før resten af grøntsagerne tilsættes.
Trin 3
Lav et hul i midten af gryden og steg tomatpureen i lidt ekstra olie i ca. 1 min.
Trin 4
Tilsæt flåede tomater, lidt vand og bladene fra timianen. Lad det simre 5 min. og smag til med salt og peber.
Trin 5
Kog pastaen som angivet på pakken, og fordel den i dybe tallerkener sammen med ratatouillen. Riv osten henover.
Har du god tid, kan du også bruge ratatouillen til lasagne.

Klimavenlige hverdagretter med lavt CO2-aftryk og kort tilberedningstid.

Østershat au poivre
