Majsen kan grilles enten med eller uden skræl. Med skræl skal den have ca. 10 minutter længere end uden, hvor den bliver mere dampet end grillet, men stadig modtager en masse røgsmag.
Grillet Majs med chilidressing
Med denne spicy creme-fraiche dressing bliver majskolberne et lille måltid i sig selv
► Afspil Video
Med denne spicy creme-fraiche dressing bliver majskolberne et lille måltid i sig selv
Mængde | Ingrediens |
---|---|
2 stk. | Majs |
1 dl. | Creme Fraiche |
1 stk. | Chili |
0.5 stk. | Løg |
4 stk. | Timiankviste |
5 stk. | Persillekviste |
Trin 1
Trin 2
Uden skræl grilles majsen på alle sider, indtil farven på majsen er skiftet til mere tydeligt gul. Den må gerne blive lidt branket.
Trin 3
Timian, løg og chili pilles og hakkes. Derefter blandes det med creme fraichen og smages til med salt.
Trin 4
Majsene tages af varmen og anrettes med dressing og hakket persille.
Retter der tilsammen kan udgøre en hyggelig menu eller kan serveres enkeltvis som tilbehør til andre retter.

Sommergrøntsager med mayo

Rødbede tonnato
© Planetarisk kogebog 2025