Grillet Majs med chilidressing

Med denne spicy creme-fraiche dressing bliver majskolberne et lille måltid i sig selv

► Afspil Video

Tid

25 min.

Klimapåvirkning

0.3 KG CO2 PR. PRS24% af daglig mad-relateret maxudledning

Med denne spicy creme-fraiche dressing bliver majskolberne et lille måltid i sig selv

Mængde

-+Personer
Mængde Ingrediens
2 stk.Majs
1 dl.Creme Fraiche
1 stk.Chili
0.5 stk.Løg
4 stk.Timiankviste
5 stk.Persillekviste
Del ingrediensliste

Trin 1

Majsen kan grilles enten med eller uden skræl. Med skræl skal den have ca. 10 minutter længere end uden, hvor den bliver mere dampet end grillet, men stadig modtager en masse røgsmag.

Trin 2

Uden skræl grilles majsen på alle sider, indtil farven på majsen er skiftet til mere tydeligt gul. Den må gerne blive lidt branket.

Trin 3

Timian, løg og chili pilles og hakkes. Derefter blandes det med creme fraichen og smages til med salt.

Trin 4

Majsene tages af varmen og anrettes med dressing og hakket persille.

Majsene kan med fordel køle af lidt før anretning, hvis man foretrækker at dressingen ikke smelter for meget.