Radicchio rosso di treviso med gorgonzola og mascarpone
Smag på verdens smukkeste grøntsag
Smag på verdens smukkeste grøntsag
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1 stk. | rosso di treviso *Eller anden bitter salat |
0.5 stk. | Citron |
2 spsk. | Gorgonzola dolce *Eller anden blåskimmelost |
4 spsk. | Mascarpone |
2 spsk. | Vand |
stk. |
Bland ostecremen
Riv blåskimmelsosten hvis den er hård. Bland osten med mascarponecremen og vandet i en skål. Overfør evt. til en sprøjtepose.
Forebered salaten
Pil bladene af stokken på raddichoen vend dem i citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Anretning
Sprøjt ostecremen langs indersiden af raddichiobladene eller smør cremen i bladene med en kniv. Anret på et fad eller en tallerken.
Retter der tilsammen kan udgøre en hyggelig menu eller kan serveres enkeltvis som tilbehør til andre retter.
Rødbede tonnato
Braiseret endive med honning og hasselnødder
© Planetarisk kogebog 2024