Radicchio rosso di treviso med gorgonzola og mascarpone
Smag på verdens smukkeste grøntsag

Smag på verdens smukkeste grøntsag
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1 stk. | rosso di treviso *Eller anden bitter salat |
0.5 stk. | Citron |
2 spsk. | Gorgonzola dolce *Eller anden blåskimmelost |
4 spsk. | Mascarpone |
2 spsk. | Vand |
stk. |
Bland ostecremen
Riv blåskimmelsosten hvis den er hård. Bland osten med mascarponecremen og vandet i en skål. Overfør evt. til en sprøjtepose.
Forebered salaten
Pil bladene af stokken på raddichoen vend dem i citronsaft, olivenolie, salt og peber.
Anretning
Sprøjt ostecremen langs indersiden af raddichiobladene eller smør cremen i bladene med en kniv. Anret på et fad eller en tallerken.

Grønne retter der kan spises som tilbehør eller helt for sig selv.

Puntarelle alla romana

Radicchio rosso di treviso med gorgonzola og mascarpone
© Planetarisk kogebog 2025