Hurtige svampebruscetta

Lav den med skovbundens vilde svampe

Tid

20 min.

Klimapåvirkning

1 KG CO2 PR. PRS69% af daglig mad-relateret maxudledning

Lav den med skovbundens vilde svampe

Du kan enten lave denne ret med svampe du selv har samlet i skoven eller du kan købe Champignoner, østerhatte eller lignende i supermarkedet. Spis en frisk salat til da den godt kan være lidt tung.

Mængde

-+Personer
Mængde Ingrediens
500 gr.Svampe
*Vilde eller dyrkede
2.5 dl.Piskefløde
1 stk.Løg
2 stk.Hvidløgsfed
5 stk.Dildkviste
8 stk.Daggammelt brød
Del ingrediensliste

Rist brødet

Rist brødene så de får godt med farve på begge sider.

Steg svampene

Varm en gryde op ved høj varme. Når den er rygende varm, steges svampene i et skvæt olie ved jævnlig omrøring – røres der for meget, vil svampene begynde at koge i stedet for at stege.

Tilsæt løget

Hak løget og hvidløget fint. Når svampene har fået godt med farve, skrues varmen ned på middel. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege yderligere et par minutter, indtil de bliver gyldne.

Tilsæt fløden

Hæld fløden i retten og lad det reducere, indtil det begynder at blive cremet.

Anretning

Smag svampene til med salt og peber og anret det henover brødet. Top med hakket dild.