Kom æg i kogende vand i seks minutter (for smilende), og afkøl efterfølgende i koldt vand.
Nem Ramen
Hvis du har kombutang og bonitoflager til rådighed, er den her ramen-opskrift faktisk så let, at du kan lave den på en helt almindelig hverdagsaften
► Afspil Video
Hvis du har kombutang og bonitoflager til rådighed, er den her ramen-opskrift faktisk så let, at du kan lave den på en helt almindelig hverdagsaften
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1 stk. | Æg |
1 stk. | Forårsløg |
100 gr. | Østershatte |
0.5 l. | Vand |
1 stk. | Kombuplade |
1 håndfuld | Bonitoflager |
0.5 stk. | Bullionterning |
1 stk. | Baconskive |
1 dl. | Soyasauce |
125 gr. | Ægnudler |
Trin 1
Trin 2
Hak den grønne del af forårsløget fint. Kom det i vand som med fordel kan stilles i køleskab, for at det bliver helt sprødt og luftigt.
Trin 3
Skær østershattene og resten af forårsløget og brun det godt på en varm pande med olie.
Trin 4
Tilfør vand og lad det komme op og koge.
Trin 5
Sluk for bluset og kom kombu, bullion, bonitoflager og køddelen fra baconen i. Lad det stå i en halv times tid.
Trin 6
Pil skallen fra ægget og kom det i en smal kop. Hæld soyasaucen i til det dækker. Jo længere ægget ligger i soyaen des bedre.
Trin 7
Smelt fedtet fra baconen i en gryde ved lav varme.
Trin 8
Sigt bullionensuppen fra resten og hold den varm.
Trin 9
Kog nudler i saltet vand som anvist på pakken.
Trin 10
Kom soyaen fra ægget i en dyb suppeskål og tilfør suppen. Sigt kogevandet fra nudlerne og kom nudlerne i suppen. Halver ægget og kom i suppen og anret med forårsløg og det smeltede fedt fra baconen.
Her finder du retter fra alle de mangfoldige køkkener på det asiatiske kontinent. Ingredienslisterne vil typisk være fyldt med ris, ingefær, sesam, chili, soya og tofu og du kan godt regne med at skulle dampe og fritere en hel del.

Gan Bian Si Ji Dou – Dry fried grønne bønner
