Baba Ganoush
Sørg for at auberginen er blød som smør inden du blender den.

Sørg for at auberginen er blød som smør inden du blender den.
Mængde | Ingrediens |
---|---|
2 stk. | Auberginer |
0.5 dl. | Olivenolie |
1 stk. | Citron |
1 stk. | Granatæble |
Auberginen
Forvarm en grill eller en ovn ved maksimum temperatur på varmluft med ovenvarme.
Skyl auberginen, prik huller i den med en gaffel og overfør til grillen eller et ildfast fad.
Bages i ca. 20-30 minutter, indtil auberginen er blevet helt mør og skrællen branket.


Cremen
Pil skrællen af auberginen og overfør til et højt glas eller en skål.
Blend auberginen, saften fra auberginen og olivenolien med en stavblender.
Smages til med citronsaft, salt, peber og toppes evt. granatæblekerner.

Servering
Server evt baba ganoushen med friske granatæble kerner, og lidt oliven olie.

Retter der tilsammen kan udgøre en hyggelig menu eller kan serveres enkeltvis som tilbehør til andre retter.

Pulp-pesto
