En enkel og lækker snack eller tilbehør
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1 stk. | Daikon *Kan udskiftes med glaskål, majroer eller radiser |
6 stk. | Gulerødder |
2 dl. | Riseddike |
2 dl. | Sukker |
2 dl. | Vand |
2 tsk. | Salt |
Trin 1
Bland sukkeret, vandet, eddiken og halvdelen af saltet i en kasserolle, og varm det op, indtil sukkeret er opløst.
Trin 2
Skræl gulerødderne og daikonen og skær dem i små stave. Vend dem i saltet, og overfør til en beholder med flad bund, hvor det kan ligge tæt.
Trin 3
Hæld eddikelagen henover grøntsagerne og lad det hvile i køleskabet. Grøntsagerne skal hvile minimum en time og er bedst dagen efter.
Retter der tilsammen kan udgøre en hyggelig menu eller kan serveres enkeltvis som tilbehør til andre retter.
Rødbede tonnato
Braiseret endive med honning og hasselnødder
© Planetarisk kogebog 2025