
En enkel og lækker snack eller tilbehør
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1 stk. | Daikon *Kan udskiftes med glaskål, majroer eller radiser |
6 stk. | Gulerødder |
2 dl. | Riseddike |
2 dl. | Sukker |
2 dl. | Vand |
2 tsk. | Salt |
Trin 1
Bland sukkeret, vandet, eddiken og halvdelen af saltet i en kasserolle, og varm det op, indtil sukkeret er opløst.
Trin 2
Skræl gulerødderne og daikonen og skær dem i små stave. Vend dem i saltet, og overfør til en beholder med flad bund, hvor det kan ligge tæt.
Trin 3
Hæld eddikelagen henover grøntsagerne og lad det hvile i køleskabet. Grøntsagerne skal hvile minimum en time og er bedst dagen efter.
Retter der tilsammen kan udgøre en hyggelig menu eller kan serveres enkeltvis som tilbehør til andre retter.

Pulp-pesto

Sichuan knust agurkebrud
© Planetarisk kogebog 2022