Skræl jordskokkerne og varm en pande op ved middel varme. Man kan skære jordskokkerne i mindre stykker, hvis man ønsker kortere tilberedningstid.
Smelt smøret i gryden og brun jordskokkerne i 5 min. under omrøring.
Denne suppe omvendte min suppehadende kæreste
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1000 gr. | Jordskokker |
20 gr. | Smør |
10 dl. | Sødmælk |
5 stk. | Dildkviste |
5 stk. | Estragonstilke *Eller andre krydderurter |
20 gr. | Hasselnødder |
1 spsk. | Olivenolie |
1 stk. | Citron |
Skræl jordskokkerne og varm en pande op ved middel varme. Man kan skære jordskokkerne i mindre stykker, hvis man ønsker kortere tilberedningstid.
Smelt smøret i gryden og brun jordskokkerne i 5 min. under omrøring.
Hæld mælken over jordskokkerne. Hvis ikke det dækker jordskokkerne, kan der suppleres med vand.
Kom låg på gryden og lad retten simre ca. 20 min til jordskokkerne er helt møre.
Rist hasselnødder på en tør pande under omrøring, til de får en gylden farve.
Pluk og hak urter.
Blend suppen til en cremet konsistens og smag til med citronsaft og salt.
Hæld suppen op i skåle og top med urter, nødder, citron og olie.
Her finder du lækre og enkle vegetarretter hvor ingen vil spørge efter kødet.