
Klassisk vietnamesisk dipping sauce
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
2 stk. | Korianderkviste *Gerne med roden |
1 stk. | Hvidløgsfed |
2 spsk. | Fiskesauce |
1 stk. | Lille grøn thaichili |
1 stk. | Lime |
2 spsk. | Honning |
Trin 1
Skyl chilien og hak den i tynde skiver. Skyl korianderen, afdryp for vand og hak det fint. Pil hvidløget og hak det fint.
Trin 2
Bland fiskesaucen, limesaften og honningen i en skål og rør det godt rundt. Smag til om det evt. mangler mere limesaft, honning eller fiskesauce.
Kom chilien, hvidløget og korianderen i og bland det godt rundt.
Her finder du retter fra alle de mangfoldige køkkener på det asiatiske kontinent. Ingredienslisterne vil typisk være fyldt med ris, ingefær, sesam, chili, soya og tofu og du kan godt regne med at skulle dampe og fritere en hel del.

Gan Bian Si Ji Dou – Dry fried grønne bønner

Tortang Talong – aubergine omelet
© Planetarisk kogebog 2025