Asparges hot dogs over bål
Opgradér de slatne Langelændere med sprøde danske asparges
Opgradér de slatne Langelændere med sprøde danske asparges
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
8 stk. | Grønne asparges |
1 dl. | Mayonnaise |
8 stk. | Syltede agurker |
2 spsk. | Kapers *1 lille glas |
1 bdt. | Purløg |
Lav en snobrødsdej
Brug din egen eller find vores opskrift på snobrød der er klar på to timer her.
Lav tartarsovsen
Hak purløget, kapers og syltede agurker fint. Overfør til en skål og bland sammen med mayonnaisen og sennepen. Smag til med salt og peber. Overfør evt. til en sprøjtepose, så det er nemmere at komme i snobrødene.
Bag snobrødene
Gør bålet klar en halv time før du skal bage snobrødene, så der er gode gløder.
Kom en håndfuld dej på pindene og form et tyndt jævnt lag. Bag snobrøddene hen over bålet, indtil brøddene har fået godt med farve og let kan løsnes fra pindene.
Grill aspargesene over bålet
Grill aspargesene over bålet, indtil de får godt med farve. De behøver ikke blive helt gennemstegte, men stadig have lidt bid. Skræl den yderste del af de brændvarme asparges og skær evn bunden fra.
Krydr med salt og citronsaft.
Severing
Kom en god klat tatarsovs i brøddene efterfulgt af en asparges.
Her finder du lækre og enkle vegetarretter hvor ingen vil spørge efter kødet.