Forvarm en ovn til 250 grader.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Flæk løget og læg på bagepladen sammen med hele tomater, jalapenos og hvidløg. Bag dem i ovnen, indtil de er gennemtilberedte og brankede i overfladen. Ca. 20 min.
I vores øjne, et eksempel på den perfekte hverdagsret
Mængde | Ingrediens |
---|---|
400 gr. | Tomater |
2 stk. | Jalapeños *Eller alm. røde chilier |
1 stk. | Løg |
2 stk. | Hvidløgsfed |
1 tsk. | Spidskommen, stødt |
1 tsk. | Korianderfrø, stødt |
240 gr. | Kidneybønner *Udblødte, kogte og drænet for vand. |
4 spsk. | Creme Fraiche 38% |
4 stk. | Korianderkviste |
3 spsk. | Vegetabilsk olie |
1 stk. | Brød *Til servering |
Forvarm en ovn til 250 grader.
Dæk en bradepande med bagepapir.
Flæk løget og læg på bagepladen sammen med hele tomater, jalapenos og hvidløg. Bag dem i ovnen, indtil de er gennemtilberedte og brankede i overfladen. Ca. 20 min.
Pil løg og hvidløg og skær grøntsagerne ud i mundrette stykker.
Varm en gryde op ved høj varme og tilsæt olien. Olien skal være rigtig varm, så grøntsagerne lige bliver “skoldet”. Steg de bagte grøntsager og tilsæt spidskommen, korianderfrø, bønner og hæld vand i, indtil det dækker. Lad det simre under låg i ca. 10 min.
Smag chilien til med salt og top med urter og creme fraiche.
Servér brød til.
Her finder du lækre og enkle vegetarretter hvor ingen vil spørge efter kødet.