Skær rødløg i tynde skiver og forbered dressinger og syltede agurker til servering.
Kig mig i øjnene og sig du savner en bøf
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
0.5 stk. | Squash |
2 spsk. | Vegetabilsk olie |
1 stk. | Burgerbolle |
2 stk. | Skiveost |
1 spsk. | Mayonaise |
1 spsk. | Ketchup |
1 stk. | Æg |
2 stk. | Syltede agurker |
0.25 stk. | Rødløg |
Trin 1
Trin 2
Skær courgetterne i tynde skiver på langs.
Trin 3
Varm en pande op ved middelhøj varme. Tilsæt 1 spsk. olie og steg courgetterne i ca. 2 min på hver side, så de får en gylden overflade.
Trin 4
Skru ned for blusset til middel varme og fordel de stegte courgetter i bunker, som passer i størrelsen med dine burgerboller. Krydr med salt og læg en skive ost henover. Læg låg på panden og lad osten smelte i ca. 2 min.
Trin 5
Sæt en pande over ved høj varme. Tilsæt lidt olie og steg ægget til hviden er sat, men blommen stadig er smilende. Krydres med salt og peber.
Trin 6
Rist burgerbollerne i ovnen eller på en pande i smør eller olie.
Trin 7
Byg burgerne i den rækkefølge du foretrækker.
Her finder du lækre og enkle vegetarretter hvor ingen vil spørge efter kødet.