BLT + A
Englændernes yndlingssandwich med et bordeauxfarvet twist
Englændernes yndlingssandwich med et bordeauxfarvet twist
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1 stk. | Aubergine |
1 spsk. | Hvedemel |
8 stk. | Baconskiver |
8 stk. | Skiver toastbrød |
1 stk. | Salathoved |
2 stk. | Tomater |
8 spsk. | Mayonaise |
Salt auberginen
Skær auberginen i så tynde skiver som muligt, og krydr begge sider med salt.
Steg baconen
Læg baconen på en kold pande, og varm op ved middel varme. Når fedtet er smeltet fra baconen, skrues lidt op for varmen, og begge sider steges gyldent. Læg baconen på en tallerken med fedtsugende papir, og gem panden med stegefedtet.
Steg auberginen
Vend auberginerne i hvedemel, og steg dem i baconfedtet ved middel varme i ca. 2 min. på hver side, indtil de får lidt farve og bliver helt møre.
Brødet og grøntsagerne
Rist brødet gyldent på begge sider. Skær tomaten i tykke skiver, og riv salaten i mindre stykker.
Saml sandwichen
Smør brødskiverne med mayonnaise på begge sider, og byg din sandwich op med tomat, salat, aubergine og bacon imellem skiverne.
Madopskrifter der kan laves på under 20 minutter