Slå æggeblommerne ud i en skål. Tilsæt kødet fra vaniljenstangen og sukkeret. Pisk det grundigt til en luftig cremet masse.
Intet nyt under solen
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
4 stk. | Æggeblommer |
90 gr. | Rørsukker |
5 dl. | Tykmælk |
5 dl. | Kærnemælk |
2 stk. | Citroner |
1 stk. | Vaniljestang |
Trin 1
Trin 2
Hæld kærnemælken og tykmælken i under omrøring. Tilsæt saften fra citronen og smag til løbende. Læg vaniljestangen og citronskallerne i koldskålen og lad det trække på køl i 30 min.
Trin 3
Fordel koldskålen i dybe tallerkener og top med kammerjunker eller dine favoritbær.
Til fødselsdage, juledage, lørdage, søndage og hverdage
Karameliseret toastbrød med rysteribs og friskost
Nem chokolademousse
© Planetarisk kogebog 2024