Asparges en papilotte
Mad med 'hjerte'
Mad med 'hjerte'
Mængde | Ingrediens |
---|---|
400 gr. | Asparges *Hvide eller grønne |
1 stk. | Citron |
1 stk. | Salviestilk |
50 gr. | Smør |
Fold papilotterne
Forvarm ovnen ved 160 °C varmluft.
Der skal bruges et stort kvadratisk stykke bagepapir pr. person. Fold hvert stykke papir på midten for at finde centrum, og klip papiret, som du ville klippe et julehjerte (se billede). Fordel aspargesene centralt på den ene side af hjertet, og krydr med salt.
Placér en citronskive og en klat smør hen over aspargesene, og afslut med salvien.
Fold den bare side af bagepapiret hen over aspargesene, og luk pakken med små overlappende folder langs kanten.
Bag aspargesene
Læg pakkerne i et ovnfast fad, så de ligger i spænd mellem hinanden.
Bag aspargesene i ca. 10-12 minutter, indtil aspargesene er blevet lidt møre, men stadig har et knæk.
Servér f.eks med ansjoser, nye kartofler og en græsk salat.
Her finder du lækre og enkle vegetarretter hvor ingen vil spørge efter kødet.