Carpaccio på vildtkød
Den bedste måde at smage krondyr på er også den nemmeste: Helt råt.
► Afspil VideoDen bedste måde at smage krondyr på er også den nemmeste: Helt råt.
Mængde | Ingrediens |
---|---|
320 gr. | Magert hårvildt *fx. inderlår eller klump. |
50 gr. | Parmesanost *Eller anden modnet ost |
4 spsk. | Mayonaise |
.5 stk. | Citron |
2 spsk. | Olivenolie |
Trin 1
Puds kødet af på begge sider, om nødvendigt. Tør kødet af med papir og træk hinderne af.
Skær kødet i 1 cm. tykke skiver.
Trin 2
Bank det helt fladt med undersiden af en kasserolle.
Trin 3
Vend mayonnaisen med citronsaft, indtil det begynder at blive flydende.
Trin 4
Riv osten på et fad og anret kødet henover.
Top med mayonnaisen, olivenolie, salt og peber.
Servér evt. med frisk salat og et godt brød.
Som beskrevet øverst i opskriften er denne opskrift udviklet sammen med Klosterheden Vildt. Du kan få 10% rabat på deres introkasse ved at bruge koden “Barnemad” og så støtter du samtidig os.
Carpaccio på vildtkød
Vildsvine slider
© Planetarisk kogebog 2024