Carpaccio på vildtkød

Den bedste måde at smage krondyr på er også den nemmeste: Helt råt.

► Afspil Video

Tid

15 min.

Klimapåvirkning

0.2 KG CO2 PR. PRS14% af daglig mad-relateret maxudledning

Den bedste måde at smage krondyr på er også den nemmeste: Helt råt.

Vi har lavet denne opskrift i samarbejde med Klosterheden Vildt. Du kan købe en Introkasse hos dem hvor du bl.a. får inderlår af kronvildt, og hvis du bruger rabatkoden "Barnemad" får du 10% rabat. Derudover tjener vi penge for hver solgt kasse.. På den måde kan vi blive ved med at lave lækre opskrifter til dig.

Mængde

-+Personer
Mængde Ingrediens
320 gr.Magert hårvildt
*fx. inderlår eller klump.
50 gr.Parmesanost
*Eller anden modnet ost
4 spsk.Mayonaise
.5 stk.Citron
2 spsk.Olivenolie
Del ingrediensliste

Trin 1

Puds kødet af på begge sider, om nødvendigt. Tør kødet af med papir og træk hinderne af.

Skær kødet i 1 cm. tykke skiver.

Hvis der gemmer sig sener i kødet, når det skæres i skiver, er det vigtigt også at skære dem fra.

Trin 2

Bank det helt fladt med undersiden af en kasserolle.

 

Trin 3

Vend mayonnaisen med citronsaft, indtil det begynder at blive flydende.

Trin 4

Riv osten på et fad og anret kødet henover.

Top med mayonnaisen, olivenolie, salt og peber.

Servér evt. med frisk salat og et godt brød.

Som beskrevet øverst i opskriften er denne opskrift udviklet sammen med Klosterheden Vildt. Du kan få 10% rabat på deres introkasse ved at bruge koden “Barnemad” og så støtter du samtidig os.