Grydestegt Fennikel serveret som lammekrone
Kongens efterfølger
Kongens efterfølger
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1 stk. | Fennikel |
25 gr. | Smør |
1 stk. | Hvidløgsfed |
1 stk. | Rosmarinkvist *Kan også bruge oregano, salvie eller timian |
1 stk. | Citron |
Tilbered fenniklen
Flæk fenniklen på midten, læg den i en gryde med skæresiden nedad, og tilsæt et godt skvæt olie.
Kom låg på gryden, og varm op ved middelhøj varme, så fenniklen kan stege og dampe samtidigt.
Lad den stege i 5 minutter, og tilsæt smør og krydderurter.
Lad den stege i yderligere 5 minutter uden låg, indtil den har fået godt med farve og er blevet mør
Servering
Vend fenniklen om, og krydr godt med salt, citron og det brunede smør fra gryden.
Serveres med det samme, f.eks sammen med Salat med citrusfrugter, avocado og fetaost, kogte kartofler og Ramsløgsmayonnaise
Her finder du lækre og enkle vegetarretter hvor ingen vil spørge efter kødet.
Sommergrøntsager med mayo
Asparges en papilotte
© Planetarisk kogebog 2024