Læg kødet i et fad, gryde eller pande med høje kanter, så det kan dækkes med olie, uden det løber ud over kanten. Gnid salten grundigt over det hele på kødet.
Konfiteret svinebryst
Sådan får man den billigste udskæring til at konkurrere med de fineste stykker kød
► Afspil VideoSådan får man den billigste udskæring til at konkurrere med de fineste stykker kød
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
1000 gr. | Svinebryst *(Ribbensteg) |
50 gr. | Salt |
2 l. | Vegetabilsk olie |
Trin 1
Trin 2
Hæld olien på kødet til det dækker og tilbered det i ovnen ved 85 grader natten over.
Trin 3
Varm en pande op ved høj varme.
Træk kødet ud i trævler ligesom pulled pork.
Steg kødet i 1 spsk. olie, indtil det bliver gyldent og sprødt i overfladen.
Retter der tilsammen kan udgøre en hyggelig menu eller kan serveres enkeltvis som tilbehør til andre retter.
Rødbede tonnato
Braiseret endive med honning og hasselnødder
© Planetarisk kogebog 2024