Grillet salsa

Vær ikke bange for at branke grøntsagerne

► Afspil Video

Tid

45 min.

Klimapåvirkning

0.2 KG CO2 PR. PRS12% af daglig mad-relateret maxudledning

Vær ikke bange for at branke grøntsagerne

Mængde

-+Personer
Mængde Ingrediens
5 stk.Tomater
2 stk.Løg
4 stk.Jalapeños
0.5 stk.Hvidløg
1 dl.Vegetabilsk olie
2 spsk.Eddike
Del ingrediensliste

Trin 1

Forbered grillkul eller forvarm en ovn ved højest mulige temperatur.

 

Trin 2

Halvér løgene og læg dem på grillen sammen med de øvrige grøntsager. Steg dem til de er brankede i overfladen og er bagt møre. Det tager ca. 20-30 min.

Hvis du bruger en ovn, lægges grøntsagerne på en bageplade dækket med bagepapir. Bag dem i ovnen til de er gennemtilberedte og brankede i overfladen. 

Trin 3

Pil skrællen fra løget og overfør dem sammen med resten af grøntsagerne til et højt glas eller en skål.

Trin 4

Tilsæt olie, eddike og lidt salt.

Trin 5

Blend salsaen til en homogen masse og smag til med evt. mere salt.

Trin 6