Forbered grillkul eller forvarm en ovn ved højest mulige temperatur.
Vær ikke bange for at branke grøntsagerne
Mængde | Ingrediens |
---|---|
5 stk. | Tomater |
2 stk. | Løg |
4 stk. | Jalapeños |
0.5 stk. | Hvidløg |
1 dl. | Vegetabilsk olie |
2 spsk. | Eddike |
Forbered grillkul eller forvarm en ovn ved højest mulige temperatur.
Halvér løgene og læg dem på grillen sammen med de øvrige grøntsager. Steg dem til de er brankede i overfladen og er bagt møre. Det tager ca. 20-30 min.
Pil skrællen fra løget og overfør dem sammen med resten af grøntsagerne til et højt glas eller en skål.
Tilsæt olie, eddike og lidt salt.
Blend salsaen til en homogen masse og smag til med evt. mere salt.
Salsaen er optimal til fx. hjemmelavet tortillas eller nachos.
Saucer og dyppelse der tømmer dit brødlager.