Ramsløgsmayonnaise
Ramsløgsmayo har en delikat skarp smag og en superflot skriggrøn farve.
► Afspil VideoRamsløgsmayo har en delikat skarp smag og en superflot skriggrøn farve.
Kategorier:
Mængde | Ingrediens |
---|---|
3 stk. | Æggeblommer *Pasteuriserede eller fra hele æg. |
2 dl. | Vegetabilsk olie |
1 dl. | Ramsløgsolie *planetariskkogebog.dk/opskrift/ramsloegsolie |
.5 tsk. | Salt |
2 spsk. | Æbleeddike |
Trin 1
Kom æggeblommerne i en blender sammen med eddiken og saltet.
Trin 2
Kør blenderen ved lav hastighed og tilsæt olien lidt ad gangen, indtil massen begynder at blive cremet.
Trin 3
Skru op for hastigheden og tilsæt ramsløgsolien i mere generøse mængder.
Trin 4
Tilsæt olien, indtil massen bliver helt tyk.
Saucer og dyppelse der tømmer dit brødlager.
Ufiltreret ramsløgsolie
Pulp-pesto
© Planetarisk kogebog 2024